Skip to content

Opleiding en stage

Beweging 3.0 biedt mogelijkheden voor het lopen van stage, of het volgen van een Beroeps Begeleidende Leerweg. Daarnaast hebben wij een eigen academie waarmee wij trainingen en e-learning aanbieden aan onze medewerkers.

Academie Beweging 3.0

Beweging 3.0 heeft een eigen Academie. De Academie faciliteert trainingen en e-learning aan alle medewerkers van Beweging 3.0.

We hebben een aantal erkende opleidings- en praktijkopleidingsplaatsen voor VIG, Verpleegkundigen niveau 4 en 5. Daarnaast bieden we nog een aantal gespecialiseerde opleidingen aan, zoals GVP (Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie) en EVV (Eerst Verantwoordelijk Verzorgende), die je als medewerker kunt volgen.

Cursussen voor uitzendkrachten Voor uitzendkrachten die tijdelijk aan het werk zijn bij Beweging 3.0 is het mogelijk om zich bij te laten spijkeren op cursussen die voor Beweging 3.0 specifiek zijn. De cursussen voor uitzendkrachten zijn herkenbaar in blauw.

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Wil je straks werken in de zorg en sta je stevig in je schoenen? Vind je het interessant om met veel verschillende mensen en ziektebeelden om te gaan? En de zorg en activiteiten daarop aan te passen? Kun je goed organiseren en ga je verantwoordelijkheden niet uit de weg? Dan is de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) bij Beweging 3.0 misschien wel iets voor jou!

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) bij Beweging 3.0

BOL-Stage

Volg je de Beroepsopleidende leerweg (BOL) voor Helpende, Verzorgende IG, MBO Verpleegkundige? Of een opleiding HBO-V? Dan kun je bij Beweging 3.0 stage lopen om je beroep in de praktijk te leren. Op je stageplek bij één van onze zorglocaties of in de wijk beoefen je je toekomstige beroep in de praktijk.

BOL-stage bij Beweging 3.0

Herintreden in de zorg

Wil je herintreden in de zorg? Beweging 3.0 biedt jou het opfrissen van je BIG kennis aan, inclusief certificering en baangarantie! Ooit koos je voor de zorg omdat je iets wilde toevoegen aan het welzijn van mensen. Om welke reden jij de sector ook verliet, jouw zorghart klopt nog steeds. Wij ontvangen je daarom met open armen, want onze collega’s komen handen tekort!

Herintreden in de zorg bij Beweging 3.0

Contact

Samen kijken wat het beste bij je past? Neem contact op met een van onze recruiters.

Ezra Bogers

Lieveke Meiling

Thérèse Hofmeijer