Overslaan naar content

Coördinerend Verpleegkundige

 • Amersfoort
€ 3.177,1 - € 4.264,33 per maandIntramuraal

Functieomschrijving

Goede zorg leveren en het aanspreekpunt zijn van complexe zorgvragen. Dat is waar jij energie van krijgt als Coördinerend Verpleegkundige op onze locatie Lichtenberg. Elke dag zorg jij er weer voor dat je onze bewoners geholpen hebt en met een voldaan gevoel naar huis gaat!


Regio: Amersfoort
Uren: 32-36 uur
Functie: Coördinerend Verpleegkundige
Opleiding: Hbo Verpleegkunde
Salaris: conform cao VVT FWG 50 (€3.177,10 - €4.264,33)


Wat ga je doen?

Als Coördinerend Verpleegkundige op onze locatie Lichtenberg bied jij ondersteuning aan jouw collega’s en onze bewoners. Dagelijks coördineer jij (onverwachte) werkzaamheden gericht op zorg, wonen en welzijn van onze bewoners. Zo ga je niet alleen in gesprek met de bewoner en de familie van de bewoner, maar ook met de behandelaren om een gedegen zorgplan te maken waarmee je de grenzen van de zorg bewaakt.
Jij zit in een team met andere zorgprofessionals zoals Helpenden, Verzorgenden en Verpleegkundigen, maar voor jouw team ben jij samen met de teamleider de eindverantwoordelijke als het gaat om de kwaliteit van de zorg. Naast jouw zorg gerelateerde taken heb jij ook een coachende rol binnen het team.

Onze bewoners wonen op onze locatie omdat ze thuis niet meer zelfstandig kunnen wonen. Wij zijn hun thuis voor meestal de laatste levensfase. Als Coördinerend Verpleegkundige zorg je daarom samen met je team met veel liefde en passie voor een aangenaam laatste levensfase van onze bewoners.
Wij vinden het belangrijk dat bewoners het leven zo veel als mogelijk kunnen behouden zoals ze dat thuis gewend waren. We willen hierbij zo lang mogelijk hun zelfstandigheid behouden én stimuleren. Daarom geef je ook voorlichting en instructie aan de bewoner en zorgt ervoor dat de zelfredzaamheid van de bewoner zo veel mogelijk gestimuleerd wordt zodat deze de eigen regie kan blijven voeren.

Met je collega’s probeer je onze bewoners een gevoel van veiligheid en geborgenheid te geven binnen een prettig woon- en leefklimaat. Je toont respect naar de bewoners en mantelzorgers, je staat open voor hun zorgvragen en wensen en weet daar als geen ander op in te spelen.

Past deze zorg leveren helemaal bij jou? Kan jij op een creatieve manier een bijdrage leveren aan de zorg en het welzijn voor bewoners? Dan ben jij de Coördinerend Verpleegkundige die wij zoeken voor onze locatie Lichtenberg.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Een diploma hbo-verpleegkunde en (uiteraard) je BIG-registratie.
 • Werkervaring als (Coördinerend) Verpleegkundige.
 • Flexibel, stressbestendig en je bent als verpleegkundige gericht op kwaliteit.
 • Jij hebt ervaring en interesse in de ouderenzorg.
 • Je bent flexibel en vindt het niet erg om ook de collega’s van andere afdelingen te helpen als zij hulp nodig hebben.

Dit bieden wij jou

 • Een salarisschaal in FWG 50 conform cao VVT (€3.177,10 - €4.264,33 op basis van een 36-urige werkweek en je ervaring).
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Je kan via ons ook diverse opleidingen volgen.
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • De mogelijkheid om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding

Dit maakt jouw werk uniek

 • We zijn een locatie waar veel wijzigingen hebben plaatsgevonden en nog steeds plaatsvinden. Verwacht dus geen gespreid bedje, maar een uitdagende werkplek waar je jouw mouwen letterlijk moet opstropen.
 • De Lichtenberg is een locatie met een grote diversiteit aan doelgroepen. Zo hebben we diverse PG en somatische afdelingen, een Korsakov afdeling en een dagbehandeling. Als je meer informatie wil over de afdelingen dan kan je altijd contact opnemen, wij bespreken graag samen met jou wat het beste past! Wil je meer weten over de locatie? Kijk dan op Rust en ontspanning in Verpleeghuis De Lichtenberg (beweging3.nl)

Interesse?
Neem dan gerust contact op met Demet Sharif op 06 13 89 81 94. Werkdagen maandag, dinsdag en woensdag.


Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.


*Acquisitie is niet gewenst. We zullen deze functie niet op interim basis invullen.

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

€ 3.177,1 - € 4.264,33 per maand

of