Overslaan naar content

Helpende voor de Flexpool Nijenstede

Amersfoort€ 2.139,72 - € 2.717,96Intramuraal

Functieomschrijving

Geef jij zorg met liefde en aandacht omdat onze bewoners dat verdienen? Ben jij de helpende die een contract zoekt in de flex voor minimaal 3 uur per week? Dan nodigen wij je van harte uit! Ben je een student verpleegkunde of hbo verpleegkunde dan ben je ook van harte welkom.

Regio: Amersfoort 
Uren: 3 uur flex
Functie: Helpende voor de flexpool
Opleiding: Helpende zorg en welzijn
Salaris: conform cao VVT FWG 25

Op 1 maart 2024 wordt het salaris met 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

Bied jij graag zorg aansluitend op de individuele behoefte van onze bewoners en vind je het leuk om op verschillende afdelingen flexibel te werken? Dan is deze baan als helpende in de flex wat voor jou! Jij biedt ADL zorg aan bewoners zoals wassen en aankleden en je begeleidt bij activiteiten op de dag. Wij vinden het belangrijk om persoonsgerichte zorg en aandacht te geven aan bewoners die afgestemd is op hun individuele behoefte. We stimuleren daarin wat bewoners nog zelf kunnen, we kijken wat ze nog kunnen aanleren waar mogelijk en ondersteunen waar het niet lukt. 

Nijenstede
Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Bekijk voor een impressie van de locatie deze video:


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.


Vereisten

Dit neem je mee

  • Diploma Helpende zorg en welzijn of bijvoorbeeld een welzijnsopleiding aangevuld met een module ADL.
  • Flexibel inzetbaar voor dag- en avonddiensten.
  • Ben jij een student verpleegkunde of hbo verpleegkunde (derde- of vierdejaars) dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren.
  • Je bent enthousiast, flexibel en praktisch ingesteld.

Dit bieden wij jou

  • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert;
  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
  • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;

Dit maakt jou werk uniek

  • Het werken in Nijenstede is afwisselend: geen nacht is hetzelfde.
  • We werken met Zorgtechnologie om het werken in de nacht zo prettig mogelijk te laten verlopen;
  • Je werkt met meerdere doelgroepen namelijk Somatiek, Psychogeriatrisch en NAH


Interesse?

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer! Alleen een cv is voldoende!

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in de volledige functieomschrijving? Neem dan gerust contact op met Evelien Verdult tel: 06-13690378 email: Evelien.Verdult@beweging3.nl.
Werkdagen maandag tot en met donderdag

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.€ 2.139,72 - € 2.717,96

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: