Skip to content

Helpende/ Verzorgende IG/ Verpleegkundige Nijenstede

Amersfoort€ 2.139,72 - € 3.575,63 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Zorgen moet je doen, niet maken!

Regio: Amersfoort

Uren: 20-28 uur 

Functie: helpende/ verzorgende IG / verpleegkundige 
Opleiding: helpende niveau 2/ verzorgende IG niveau 3/ mbo-verpleegkundige niveau 4
Salaris: conform cao VVT schaal 25/ 35/ 45


In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen

Bewoners staan op de eerste plaats bij een helpende/ verzorgende IG of verpleegkundige van Beweging 3.0. Doordat de bewoner op de eerste plaats staat, krijgen zij het als helpende/ verzorgende IG of verpleegkundige het voor elkaar zorg te leveren waarbij de cliënt de aandacht, liefde en zorg krijgt die ze verdient. Iedereen wil graag op een waardige manier oud worden, in een veilige omgeving en omringd met liefdevolle zorg. Dit is wat jij, als verpleegkundige, met jouw expertise en liefde voor het vak weten te bewerkstelligen.


Gedurende de hele dag wordt er door de helpende/ verzorgende IG of verpleegkundige ingespeeld op de behoeften van de bewoners. Met veel passie en liefde voeren zij hun werk uit en delen dit met onze cliënten, maar ook met onze collegae.


Doordat er de afgelopen jaren steeds meer aanvragen zijn gekomen voor zorg, zijn wij op zoek naar uitbreiding van onze teams. Kwaliteit van zorg en directe communicatie is belangrijk in onze teams. Maar zeer zeker ook de kwaliteit van zorg. Natuurlijk hebben we het dan over de kwaliteit van leven voor onze bewoners. Die staat voor ons hoog in het vaandel.


Naast de vertrouwensband die je opbouwt met de bewoners, is het belangrijk ook een band op te bouwen met de familie, mantelzorgers en vrijwilligers.

Krijg je het helemaal warm van binnen van deze vacature? Doe ons een lol en stuur je cv, want iemand als jij hebben we echt nodig.


Nijenstede
Gezelligheid en een bedrijvige sfeer. Dat is wat je ervaart als je bij Nijenstede binnenstapt. Een mooi contrast met de ligging. De locatie bevindt zich tegenover Park Randenbroek: een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Winkelcentrum Euterpeplein is nabij en dat maakt het mogelijk om er regelmatig op uit te gaan, zoals voor een boodschap of een kop koffie. Er is veel aandacht voor persoonlijk contact tussen medewerkers en bewoners. Zo ook voor de verbinding tussen bewoners onderling. Dat zorgt voor bijzondere ontmoetingen, mooie gesprekken met een lach en een traan. Bekijk voor een impressie van de locatie deze video:


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten


Dit neem je mee! 

 • Diploma helpende niveau 2, verzorgende IG niveau 3 of mbo-verpleegkundige niveau 4.
 • Een geldige BIG-registratie als je als verpleegkundige solliciteert.


Dit bieden wij jou 

 • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer.
 • Je krijgt een buddy die je wegwijs maakt op de locatie.
 • Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar.
 • De mogelijkheid om jouw BIG-registratie weer te behalen op onze kosten (mocht dit zijn verlopen) of om te herintreden. Wij bieden hiervoor de juiste begeleiding.
 • Wij bieden je een goed pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%. 


Dit maakt jouw werk uniek 

 • Het werk is erg afwisselend
 • Je werkt in het prettige woonzorgcentrum Nijenstede gelegen tegenover park Randenbroek in Amersfoort. 
 • Een locatie waar een gemoedelijke sfeer heerst en waar men elkaar groet.
 • Jouw locatie is aan het moderniseren.
 • De kans om als flexmedewerker aan de slag te gaan of juist in een vast team.


Interesse?

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer! Alleen een cv is voldoende!

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd in de volledige functieomschrijving? Neem dan gerust contact op met Evelien Verdult op 06-13690378 of via Evelien.Verdult@beweging3.nl.
Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.
€ 2.139,72 - € 3.575,63 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.