Overslaan naar content

Helpende Zorg en Welzijn

  • Amersfoort
€ 2.264,72 - € 2.853,86 per maandIntramuraal

Functieomschrijving

Regio: Amersfoort
Uren: 3– 24 uur
Functie: helpende 
Opleiding: diploma mbo helpende niveau 2
Salaris: conform cao VVT FWG 25 tot maximaal €2.928,86 Ben je Helpende Plus? Dan krijg je betaald conform cao VVT FWG 30 tot maximaal €3.013,60.

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgt er een loonsverhogingen op 1 oktober 2024 van 2,5%. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

Als Helpende draag je samen met je collega's zorg voor onze bewoners. Dit doe je door hen te ondersteunen bij het opstaan, wassen, aankleden en eten. Andere bewoners hebben behoefte aan begeleiding bij het aanbrengen van structuur en ritme in hun dag. Je gaat aan de slag bij locatie St. Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis, waar je te maken krijgt met een boeiende afwisseling en een uitdagende leerervaring met de doelgroep dementie. Verschillende vormen en stadia van dementie, evenals toenemende complexiteit, zijn hier aanwezig.


Wij zoeken iemand die met veel liefde en passie dagelijks een glimlach op het gezicht van onze bewoners weet te toveren. Na een prettig gesprek met een van onze teammanagers, loop je een paar uurtjes mee op de afdeling van jouw keuze. We vinden het belangrijk dat jij als helpende kunt doen waar je goed in bent en waarin je uitblinkt. Daarom kijken we samen waar jij het beste tot je recht komt.


Vereisten

Dit neem je mee

  • Je bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn.
  • Je bent 3-24 uur per week beschikbaar.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de ouderenzorg op een PG afdeling is een pré


Dit bieden wij jou

  • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
  • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
  • Onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen Academie.


Interesse?
Solliciteer hier dan vrijblijvend, een CV is voldoende! Voor vragen neem contact op met Mandy van Ree via 06 10 61 38 08. Sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 26 juni.

€ 2.264,72 - € 2.853,86 per maand

of