Overslaan naar content

Helpende zorg en welzijn

Amersfoort€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maandIntramuraal

Functieomschrijving

Regio: Amersfoort
Uren: 20– 24 uur
Functie: helpende 
Opleiding: diploma mbo helpende niveau 2
Salaris: conform cao VVT FWG 25 

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Samen met je collega's zorg je voor onze bewoners. Je doet dit door bewoners te helpen bij het opstaan, wassen en aankleden en helpen bij het eten. Andere bewoners vragen begeleiding in het aanbrengen van structuur en ritme. 

Wij zijn op zoek naar iemand die met veel liefde en passie onze bewoners elke dag weer in het zonnetje zet en een glimlach op hun gezichten tovert. Na een leuk gesprek met een van onze teammanagers ga je een paar uurtjes meelopen op de afdeling naar jouw keuze. We vinden het belangrijk dat jij als helpende doet waar jij goed in bent en waar jij in je kracht staat, daarom gaan we samen kijken waar jij het beste past.


St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis
Op locatie St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis vind je veel uitdaging binnen je functie op een prachtige locatie midden in de stad. Er wordt gewerkt in hechte teams met grote onderlinge betrokkenheid. Dat maakt dat je hier voor langere tijd wilt werken. De collega's streven hetzelfde doel na: een leuke dag bezorgen, kwaliteit van zorg hoog houden en meegaan in de beleving van de bewoners. Er is een sterke samenwerking met de behandelaren teams. Dat werkt heel goed samen en maakt de locatie sterker. Er wordt sneller ingespeeld op casuïstiek en moeilijk hanteerbaar gedrag. Er is regelmatig een lunch met de behandelaren en daar kan je bij aansluiten. Hier wordt casuïstiek laagdrempelig besproken.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn.
 • Je bent 20-24 uur per week beschikbaar.
 • Wij zijn op zoek naar meerdere collega's, dus schroom niet om te reageren.
 • Ben je student en volg je een relevante zorgopleiding of wil je graag een baan in de zorg en heb je geen zorgdiploma? Dan ben je ook van harte welkom, wij kijken graag mee naar de mogelijkheden! 

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert.
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Salaris conform cao VVT FWG 25 (helpende).
 • Onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
 • Voor jou zijn er veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op het gebied van jonge en/of oude mensen met dementie.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen Academie in Amersfoort- Vathorst.


Dit maakt jouw werk uniek

 • Moderne locatie midden in de stad Amersfoort.
 • Collega's die hetzelfde doel voor ogen hebben voor de bewoners: een leuke dag bezorgen, de kwaliteit hoog houden en meegaan in de beleving van de bewoners.
 • 108 bewoners met PG verdeeld over 9 woongroepen. Per woongroep wonen er 12 bewoners.
 • Een levendige, warme en open sfeer.
 • Afwisselende en moderne leefomgeving en een open-deuren beleid.
 • Een tuin met mogelijkheden om te wandelen en te genieten van de zon.
 • Een uitdagende doelgroep.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

€ 2.139,72 - € 2.717,96 per maand

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: