Overslaan naar content

GZ-psycholoog in opleiding

Maak deel uit van ons opleidingsprogramma en word een volwaardige GZ-psycholoog bij Beweging 3.0! Binnen onze organisatie bieden we, in een samenwerkingsverband, een unieke kans om je te ontwikkelen waarin de uitwisseling van Psychologen in opleiding (PioG's) centraal staat.

Wij geloven in een brede en veelzijdige opleiding, waarbij je de kans krijgt om je kennis en ervaring op diverse terreinen uit te breiden. Bij Beweging 3.0 krijg je de mogelijkheid om te werken in een dynamische omgeving waar je wordt uitgedaagd en gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Tijdens je opleiding als GZ-psycholoog binnen ons samenwerkingsverband krijg je de gelegenheid om samen te werken met ervaren professionals en multidisciplinaire teams. Dit stelt je in staat om je vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen, terwijl je waardevolle ervaring opdoet in uiteenlopende behandelsettings.

Opleidingsplek Psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog

Je bent als PioG onderdeel van een actieve vakgroep, bestaande uit 6 GZ-Psychologen, 5 masterpsychologen en 2 GZ-Psychologen in opleiding.

De praktijkwerkzaamheden van de PioG beslaan (bij voorkeur) 32 uur en worden verdeeld over de onderdelen: diagnostiek, indicatiestelling, individuele en mediatieve behandeling.

Het doel is te leren werken met verschillende doelgroepen, zoals: Zowel jonge als oude cliënten met een psychogeriatrische, gerontopsychiatrische of somatische aandoening, NAH cliënten, Korsakov cliënten en cliënten van de geriatrische revalidatie zorg.

Ook kun je ingezet worden voor thuiswonende cliënten via extramurale behandeling.

Je leert werken in verschillende multidisciplinaire teams, met verschillende soorten problematiek, therapievormen en referentiekaders.

Je denkt mee over kwaliteitsverbetering en krijgt de mogelijkheid kennis te verwerven over de Wet Zorg Dwang.

Elke dag streef je samen met de cliënt, mantelzorgers en het multidisciplinair behandelteam naar een zo optimaal mogelijk functioneren van de cliënt in het dagelijks leven. 

Ook bestaat de mogelijkheid voorlichting, scholingen en klinische lessen te geven.

Al je taken zijn gericht op behoud en/of verbetering van kwaliteit van leven van de cliënt.

Al je taken zijn gericht op behoud en/of verbetering van kwaliteit van leven van de cliënt.

Begeleiding en supervisie worden gegeven door gekwalificeerde werkbegeleiders en supervisoren met grote ervaring op dit specifieke terrein.

Opleiding bij Beweging 3.0

Bij Beweging 3.0 geloven we in het delen van kennis en het creëren van een lerende omgeving. Door de uitwisseling met andere PioG's kun je profiteren van verschillende perspectieven en leer je van elkaars ervaringen. Zo word je opgeleid tot een breed inzetbare GZ-psycholoog, klaar om een verschil te maken in het leven van onze cliënten.

Wij bieden een inspirerende werkomgeving waarin je kunt groeien als professional. Naast de waardevolle opleidingsmogelijkheden krijg je de kans om samen te werken met gepassioneerde collega's die zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige zorg en ondersteuning.

Beweging 3.0

Ontdek de mogelijkheden bij Beweging 3.0, een professionele en betrokken organisatie met een passie voor zorg en welzijn. Ons enthousiaste team van multidisciplinaire professionals staat klaar om zich in te zetten voor de regio Amersfoort en haar gemeenschap.

Met meer dan 2.500 toegewijde medewerkers en 2.000 betrokken vrijwilligers bieden wij een breed scala aan diensten, variërend van wijkverpleging tot verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, van revalidatiezorg tot maatschappelijke ondersteuning en welzijnswerk. Onze focus ligt op het verbeteren van het welzijn en de kwaliteit van leven van onze cliënten.

Ben jij klaar om je carriere als psycholoog naar een hoger niveau te tillen?

Sluit je aan bij ons team bij Beweging 3.0 en maak deel uit van een organisatie die waarde hecht aan jouw groei en ontwikkeling. Ontdek de mogelijkheden van ons opleidingsprogramma en zet de volgende stap in je professionele reis als GZ-psycholoog.

Vacatures

Geen open vacatures.
Geen open posities die overeenkomen met geselecteerde filters.

Contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op met Chantal Vluggen, GZ-Psycholoog bij Beweging 3.0!