Overslaan naar content

Welkom bij woonzorglocatie De Lichtenberg in Amersfoort

Kom ons team versterken

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of een vervolgstap in je carrière, werken bij De Lichtenberg is altijd een goede keuze. Ons team bestaat uit betrokken, enthousiaste professionals die elke dag met zorg en aandacht voor elkaar én onze bewoners zorgen. En jij kunt daar ook bij horen!

Wat bieden wij jou?

Met doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden, diverse opleidingen en een toegewijde buddy vanaf dag één, zorgen we ervoor dat je altijd ondersteund wordt in je professionele reis. En met een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33% belonen we je inzet.

Dit alles binnen een grote organisatie die jouw groei stimuleert. En laten we het salaris niet vergeten met extra voordelen voor houders van een EVV diploma. Bij ons vind je niet alleen een baan, maar een springplank naar succes!

Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden.

Je kan via ons ook diverse opleidingen volgen.

Een buddy!

Waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.

Een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Ontwikkelmogelijkheden binnen een grote organisatie

Salaris conform cao VVT

Ontdek De Lichtenberg

Gelegen in een rustgevend, parkachtig landschap biedt woonzorglocatie De Lichtenberg een diverse range aan zorg, waaronder PG, somatiek en gespecialiseerde zorg voor het syndroom van Korsakov. Onze sfeer is ontspannen, huiselijk en warm.

Het welzijn van onze bewoners en cliënten staat bij ons centraal. Tegelijkertijd hebben we oog voor jouw balans tussen werk en privé, en streven we naar jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hoofdkantoor Beweging 3.0 in Amersfoort

Waarom werken bij ons?

Betrokkenheid en teamwerk

We zijn een team van betrokken, enthousiaste professionals die elke dag met zorg en aandacht voor elkaar én onze bewoners zorgen. 

Welzijn en warmte

Onze sfeer is ontspannen, huiselijk en warm, waarbij het welzijn van onze bewoners en cliënten centraal staat.

Groei en ontwikkeling

We streven naar een goede balans tussen werk en privé, en hebben oog voor persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers.

Persoonlijke zorg en aandacht

We vinden het belangrijk om echt zorg en aandacht te geven op basis van iemands leven, wensen, voorkeuren en mogelijkheden.Bekijk de vacatures bij de De Lichtenberg en solliciteer direct!

Benieuwd naar onze locatie en het team? Kom in beweging en bekijk onze vacatures! We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega's die ons team komen versterken.

Coördinerend Verpleegkundige
Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Hbo Verpleegkundige
Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Helpende Plus
Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Vakantiebaan gastheer/gastvrouw
Op locatie
  • Amersfoort/Nijkerk/Leusden/Soest/Achterveld, Utrecht, Nederland
Verpleegkundige
Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Verzorgende IG
Op locatie
  • Amersfoort, Utrecht, Nederland

Contact

Wil je eerste eens laagdrempelig kennismaken? Of heb je nog vragen? Neem contact op met Demet Sharif via 06 13 898 194 of stuur een e-mail:Locatie Verpleeghuis De Lichtenberg

Utrechtseweg 293, 3818 EH, Amersfoort