Overslaan naar content

Adviseur Informatiebeveiliging

  • Amersfoort
€ 3.418,94 - € 4.906,49 per maandStaf en ondersteunende diensten

Functieomschrijving

NEN7510, AVG, een hoog beveiligingsniveau, veilig werken, pragmatische insteek met de zorg voorop. Dit snap jij, dit ben jij. Wanneer kom je koffie drinken?


Wat bieden wij jou?

Regio: Amersfoort
Uren: 24-36 uur per week, flexibel in te delen
Functie: Adviseur Informatiebeveiliging
Contract:
Voor de duur van een jaar met uitzicht op onbepaalde tijd
Opleiding: hbo werk- en denkniveau
Salaris:
conform cao VVT FWG 55 (€ 3.418,94 - € 4.906,49)


Wat ga je doen?

Als adviseur informatiebeveiliging kom je bij ons in het team Informatiemanagement. In dit team werken experts op het gebied van informatiemanagement, gegevensbescherming en privacy. Er wordt hard gewerkt maar net zo hard gelachen. Flexibiliteit in je werk, het zelf indelen van je tijd, is belangrijk. Zo heb je een perfecte privé werk balans en ook remote werken hoort hierbij! Natuurlijk krijg je ook een lekker salaris. Je start als Adviseur Informatiebeveiliging op minimaal € 3.418,94 o.b.v. 36 uur. Een eindejaarsuitkering is ook een onderdeel van jouw arbeidsvoorwaardenpakket.

Maar wat ga je dan doen?

  • Met jouw kennis van relevante regelgeving (denk aan NEN7510 en de Algemene verordening gegevensbescherming) en vooral je pragmatische insteek zorg jij er voor dat het beveiligingsniveau hoog blijft én dat de primaire (zorg)processen werkbaar blijven.
  • Daarnaast besteed je aandacht aan het vergroten van bewustwording onder medewerkers vergroot. Ook zorg je ervoor dat AVG-registers gevuld worden en ben je het eerste aanspreekpunt voor privacy-gerelateerde vragen.


Vereisten

Dit neem je mee!

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent bekend met relevante wet- en regelgeving en kan deze vertalen naar werkbare oplossingen.


Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06-22842716 of via Therese.Hofmeijer@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag en donderdag.

Ben jij dit? Stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

Acquisitie is niet gewenst!


€ 3.418,94 - € 4.906,49 per maand

of