Overslaan naar content

AIOS Specialist Ouderengeneeskunde

Amersfoort€ 3.942,98 - € 5.939,16 per maandBehandeldienst

Functieomschrijving

In de VVT is het hard werken, dat ontkennen we niet. Maar dat je er veel lol kunt hebben in je vak, dat is iets wat we je beloven.


Regio: Amersfoort

Uren: 24 - 36 uur

Functie: AIOS-specialist ouderengeneeskunde
Opleiding:
wo
Salaris:
conform cao VVT

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17 woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

Als AIOS kom je te werken in een team van 17 Specialisten Ouderengeneeskunde, 7 AIOS en 6 ANIOS. Samen zetten zij zich in voor de kwaliteit (van leven van ouderen) in onze organisatie. Je hebt in je werk als AIOS goed contact onderling. In deze veelzijdige functie ben je iedere dag bezig met complexe casuïstiek, werk je multidisciplinair, heb je een vast gedragsspreekuur, zowel intramuraal als in de eerste lijn.

In de VVT is het hard werken, dat ontkennen we niet. Maar dat je er veel lol kunt hebben in je vak, dat is iets wat we je beloven. Ook staat kundigheid en veel leren voorop. Je hebt de keuze gemaakt om je te gaan specialiseren in de ouderengeneeskunde. Nu is het bij ons in de verpleeghuiszorg mogelijk om meerdere mooie aspecten van de zorg te belichten. Als AIOS Specialist Ouderengeneeskunde is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken. Je wordt binnen onze opleidingsgroep als volledige collega gezien en behandeld. We vinden het belangrijk dat je van ons jouw vak goed onder de knie krijgt, zodat je uitgroeit tot een betrokken specialist met oog voor de patiënt. En één die de familie hierin niet vergeet mee te nemen.

Je hebt de keuze gemaakt om je verder op te leiden tot Specialist Ouderengeneeskunde. Waarom zou je dan moeten kiezen voor een opleidingsplek bij Beweging 3.0? Vooropgesteld hebben we natuurlijk prachtige bewoners. In onze verpleeghuizen is het allemaal iets laagdrempeliger en meer informeel. Zo kan je makkelijk aan andere (basis)artsen vragen wat zij belangrijk vinden en veel van elkaar leren. Het is gevarieerd! Variatie vind jij als AIOS natuurlijk belangrijk. Want zo leer jij jouw vak goed kennen. Ook loop je visites, krijg je te maken met complexe zorg m.b.t. ouderengeneeskunde, wordt er van je gevraagd te participeren in de vakgroep en word je opgeleid tot actief en betrokken Specialist Ouderengeneeskunde. Kortom, we staan te trappelen tot jij komt starten.


Beweging 3.0

Wij zijn een organisatie in de VVT in Amersfoort en omgeving. Omdat wij het leven van onze bewoners zo aangenaam mogelijk willen maken, zijn wij continu op zoek naar de beste zorgprofessionals. Deze zorgtalenten leveren betaalbare zorg van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk aansluit op hun vraag. Deze professionals werken met hart, ziel en aandacht, waarbij zij optimaal gebruik maken van het sociale netwerk van de cliënt. Zij bieden hierbij zorg en ondersteuning die bijdraagt aan het behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten


Dit neem je mee 

 • Jij bent afgestudeerd als basisarts.
 • Je bent BIG geregistreerd.
 • Je bent aangenomen voor de opleiding bij Gerion of Voson en hebt nog geen opleidingsplaats.
 • Je bent woonachtig (binnen een half uur rijden) in de regio Amersfoort.
 • Je kan bij ons parttime en fulltime de opleiding doen.
 • Je bent enthousiast en nieuwsgierig naar het werken bij Beweging 3.0. 


Dit bieden wij jou 

 • De mogelijkheid om mee te lopen om te zien of we een juiste match zijn.
 • Zelfstandige rol met verantwoordelijkheid.
 • Begeleiding krijg je van alle specialisten in de opleidingsgroep, dit zijn er 17 in totaal.
 • Er zijn 3 opleiders binnen de opleidingsgroep, één van hen is jouw vaste aanspreekpunt en jouw vaste opleider.
 • Veel diversiteit in expertise binnen de opleidingsgroep.
 • Je leert wat je moet leren en je wordt als volledige collega gezien, in onze opleidingsgroep vinden we het belangrijk je een weerbare, betrokken specialist wordt.
 • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer.  


Dit maakt jouw werk uniek 

 • Opdoen van klinische ervaring.
 • Sociale bijeenkomsten, even gezellig een borrel met je collega’s.
 • Ben je aangenomen om te starten op 1 maart 2023 op de opleiding, dan kun je eerder starten om zo jouw patiënten te leren kennen en je met een kickstart kan beginnen aan de opleiding.
 • Je participeert actief in de vakgroep, bijvoorbeeld: met het presenteren van onderzoek en het bespreken van verschillende casuïstiek.
 • Meerdere AIOS en ANIOS in de vakgroep. De vakgroep bestaat uit een gemêleerd gezelschap, van jong tot oud is vertegenwoordigd.
 • Eigen diensten draaien en diensten uitgekeerd krijgen in tijd is mogelijk.
 • 17 specialisten die betrokken zijn bij jouw opleiding. 


Interesse? 


Thérèse Hofmeijer - Boon op 06 - 22 84 27 16 of mail naar Therese.Hofmeijer@beweging3.nl Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag. Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met uitgebreide motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton. 

 
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ellen Fischer (hoofd behandeldienst Vakgroep Psychologie en Specialist Ouderengeneeskunde) of Lieke de Vijlder (Specialist Ouderengeneeskunde) op 033-4692020. € 3.942,98 - € 5.939,16 per maand

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: