Skip to content

Basisarts (ANIOS)

Amersfoort€ 4.647,03 - € 6.117,33 per maandArtsen en behandeldienst

Functieomschrijving

Zorgen moet je doen, niet maken!

Regio: Amersfoort

Uren: 32 uur
Functie: Anios (Basisarts)
Opleiding: wo
Salaris: conform cao VVT FWG 65, we schalen je in vanaf trede 2. dit is vanaf € 4.647,03 bruto op basis van 36 uur.

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 oktober 2023 komt er 5% bij, op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17 woon- en werkverkeer.


Wat ga je doen?

In de VVT is het hard werken, dat ontkennen we niet. Maar dat je er veel lol kunt hebben in je vak, dat is iets wat we je beloven. Ook staat kundigheid en veel leren voorop. Als basisarts ben je net klaar met een traject van 6 jaar waarbij je wellicht nog niet weet waarin jij je wilt gaan specialiseren. Nu is het bij ons in de verpleeghuiszorg mogelijk om meerdere mooie aspecten van de zorg te belichten. Als basisarts is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken, maar heb je supervisie van iemand die jou alle kneepjes van het vak leert.

Als basisarts denk je misschien niet meteen aan de verpleeghuiszorg, maar als we alles op een rijtje zetten, is het wel heel aantrekkelijk om bij ons te komen werken. Vooropgesteld hebben we natuurlijk prachtige bewoners. In het verpleeghuis is het allemaal iets laagdrempeliger en meer informeler. Zo kan je makkelijk aan andere (basis)artsen vragen wat zij belangrijk vinden en veel van elkaar leren. Het is gevarieerd! Variatie vind jij als basisarts natuurlijk belangrijk. Zo loop je visites, krijg je te maken met complexe zorg m.b.t. ouderengeneeskunde, heb je een stukje groepsintervisie en natuurlijk krijg je van ons loopbaanbegeleiding en coaching.

Kortom, het is een hele brede opleiding! Wist je trouwens ook al dat als je als basisarts de specialisatie tot huisarts gaat volgen en je werkervaring hebt opgedaan in de verpleeghuiszorg, je enkele vrijstellingen krijgt in je specialisatie?

Daarnaast zijn er bij ons genoeg plekken om je te specialiseren tot specialist ouderengeneeskunde.

Zoveel voordelen in één vacature! Daar kun je gewoonweg niet omheen! Dus, doe ons een lol en stuur je cv, want iemand als jij hebben we echt nodig!


Beweging 3.0

Wij zijn een organisatie in de VVT in Amersfoort en omgeving. Omdat wij het leven van onze bewoners zo aangenaam mogelijk willen maken, zijn wij continu op zoek naar de beste zorgprofessionals. Deze zorgtalenten leveren betaalbare zorg van hoge kwaliteit die zo goed mogelijk aansluit op hun vraag. Deze professionals werken met hart, ziel en aandacht, waarbij zij optimaal gebruik maken van het sociale netwerk van de cliënt. Zij bieden hierbij zorg en ondersteuning die bijdraagt aan het behoud van zelfstandigheid en kwaliteit van leven.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.

Vereisten


Dit neem je mee

 • Jij bent afgestudeerd als basisarts;
 • Je bent BIG geregistreerd;
 • Je bent beschikbaar voor 32 uur per week (zodat je zelf ook nog wat vrije tijd overhoudt);
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs én beschikt over eigen vervoer i.v.m. het doen van bereikbaarheidsdiensten en het reizen tussen de verschillende locaties;
 • Je bent enthousiast en nieuwsgierig naar het werken bij Beweging 3.0 en in de ouderenzorg.

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Een salaris minimaal ingeschaald in FWG 65, trede 2: € 4647,03;
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholings- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • Zelfstandige rol met verantwoordelijkheid;
 • Begeleiding door één van de specialisten Ouderengeneeskunde op de locatie;
 • Deelname aan geregelde scholingsmomenten in/door de medische vakgroep;
 • Een prettige en dynamische werkplek en een collegiale sfeer;
 • Intervisie met andere basisartsen/ loopbaancoaching.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Opdoen van klinische ervaring;
 • Loopbaanbegeleiding;
 • (Groeps)intervisie;
 • Sociale bijeenkomsten, even gezellig een borrel met je collega’s;
 • Oriënteren op bijvoorbeeld de huisartsenopleiding, waarbij je met jouw opgedane ervaring vrijstelling krijgt, maar ook voor andere AIOS-opleidingen;
 • Ervaren of de opleiding Specialist Ouderengeneeskunde iets voor je is.


Interesse?

Neem dan gerust contact op met Thérèse Hofmeijer - Boon op 06 - 22 84 27 16 of mail naar Therese.Hofmeijer@beweging3.nl  

Werkdagen: Maandag, dinsdag en donderdag. Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.


Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Ellen Fischer (hoofd behandeldienst Vakgroep Psychologie en Specialist Ouderengeneeskunde) of Lieke de Vijlder (Specialist Ouderengeneeskunde) op 033-4692020.

€ 4.647,03 - € 6.117,33 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.