Skip to content

Helpende zorg en welzijn

Leusden€ 2.210,77 - € 2.853,86 per maandZorglocatie

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan als helpende? Lees dan vooral verder! 
Regio: Amersfoort
Uren: 12-16 uur
Functie: helpende 
Opleiding: mbo niveau 2
Salaris: conform cao VVT FWG 25
In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij. Per januari 2024 volgt er een reiskostenverhoging naar €0,17,- woon- en werkverkeer.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s verleen je zorg aan de bewoners van ’t Hamersveld. De bewoners hebben lichamelijke klachten waarbij je kunt denken aan, MS, CVA, Parkinson, etc. Hierdoor hebben ze hulp nodig bij de ADL. Jij biedt persoonsgerichte zorg, waarbij je aansluit wat de bewoner nodig heeft. Maar ook de bewoner stimuleert om zelf dingen op te pakken of aan te gaan. Je gaat werken in een gezellig team die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: goede zorg verlenen aan onze bewoners! 

't Hamersveld

't Hamersveld wonen 72 bewoners met een lichamelijk zorgvraag, verdeeld over vier zorgteams. Het is dus niet heel groot, en je kent je collega's dan ook al snel. De sfeer is goed, en we geven je de garantie dat je goed wordt ingewerkt. Je krijgt daarnaast een buddy die je wegwijs maakt op de locatie. Samen met je collega’s help je onze bewoners bij de dagelijkse zorg en begeleid hen gedurende de dag. We proberen hierbij echt tijd te maken en aandacht te geven aan wat voor hen belangrijk is, om er een goede dag van te maken.


Werken bij Beweging 3.0: altijd een goede keuze!
Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland. Een grote organisatie die voor jou diverse mogelijkheden biedt tot doorgroei en ontwikkeling. Zo hebben wij een eigen Academie om mensen op te leiden en stimuleren wij interne doorstroom en groei.


Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij bent in het bezit van een diploma helpende zorg en welzijn;
 • Je zoekt een baan voor 12-16 uur;
 • Je vindt het leuk om te werken met bewoners die een somatische zorgvraag hebben.
 • Nieuwsgierig naar het werken op onze locatie? Een meeloopmoment is zo geregeld ook als je geen zorgopleiding hebt afgerond kijken wij graag mee naar de mogelijkheden.

Dit bieden wij jou

 • De mogelijkheid om mee te lopen voordat je solliciteert; 
 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start;
 • Salaris conform cao VVT FWG 25;
 • Onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33 %;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen via onze eigen Academie in Amersfoort- Vathorst.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Werken in het mooie centrum van Leusden; 
 • Je gaat aan de slag in een fijn, gezellig team waar jij van harte welkom bent;
 • Aan de slag op een veilige locatie waar vrijheid en ruimte is.

Interesse?

Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!

* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.€ 2.210,77 - € 2.853,86 per maand

of

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.