Overslaan naar content

Maatschappelijke zorg

AmersfoortIntramuraal

Functieomschrijving

Heb jij een diploma in een maatschappelijke richting en wil je aan de slag in de (ouderen)zorg? Straal jij rust en kalmte uit en bezorg jij onze bewoners een mooie dag- of avond? Lees dan vooral verder!

Regio: Amersfoort
Uren: 16- 30 uur
Opleiding: SPW/ Maatschappelijke zorg
Salaris: conform cao VVT afhankelijk van opleiding, leeftijd en ervaring.

In verband met wijzigingen in de cao VVT volgen er loonsverhogingen. Op 1 maart 2024 wordt het salaris met nog eens 2,5% verhoogd, en op 1 oktober 2024 komt daar nog eens 2,5% bij.

Wat ga je doen?

Ben jij onze nieuwe collega met een diploma richting SPW of maatschappelijke zorg die van aanpakken weet? Jij werkt vooral dag- en avonddiensten ondersteunt bewoners bij de maaltijd, met ADL en andere (welzijns)taken. Een afwisselende baan op een afdeling die past bij jou wensen. 


Je werkt samen met een team van zorgprofessionals om ervoor te zorgen dat de individuele behoeften van de bewoners worden begrepen door een warme en ondersteunende omgeving te creëren. Wij vinden het belangrijk dat jij de bewoners goed leert kennen en dat je terecht komt in een fijne, collegiale werkomgeving. Daar mag jij dus vanuit gaan! 

Sint Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis

Op locatie St Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis vind je veel uitdaging binnen je functie op een prachtige locatie midden in de stad. Je kan makkelijk samen met de bewoner naar de markt gaan, samen een boodschap doen of koffie drinken in de stad. Er wordt gewerkt in hechte teams met grote onderlinge betrokkenheid. Dat maakt dat je hier voor langere tijd wilt werken. De collega's streven hetzelfde doel na: de bewoners een leuke dag bezorgen, kwaliteit van zorg hoog houden en meegaan in de beleving van de bewoners. Er is een sterke samenwerking met de behandelaren teams. Dat werkt heel goed samen en maakt de locatie sterker. Er wordt sneller ingespeeld op casuïstiek en moeilijk hanteerbaar gedrag. Er is regelmatig een lunch met de behandelaren en daar kan je bij aansluiten. Hier wordt casuïstiek laagdrempelig besproken.


Vereisten

Dit neem je mee

 • Jij wilt je voor langere tijd verbinden aan onze locatie en één van de teams versterken!
 • Een afgeronde opleiding in de zorg (bijv. SPW) op minimaal MBO-niveau.
 • Empathisch vermogen en geduld in de omgang met deze doelgroep.
 • Hart voor de (ouderen)zorg.

Dit bieden wij jou

 • Een buddy waar jij terecht kunt met vragen vanaf het moment dat je start.
 • Een betekenisvolle functie in de zorg voor ouderen met dementie.
 • We voeren altijd het gesprek voor mogelijkheden voor de toekomst.
 • Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen, scholing- en ontwikkelmogelijkheden, reiskostenvergoeding, MKA, vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Jij vindt het leuk om een band met onze bewoners op te bouwen.
 • Om de omslag naar meer welzijn te kunnen maken kunnen we jouw expertise goed gebruiken!
 • Onze locatie is goed met het ov te bereiken en de bus stopt voor de deur.
 • Je draagt echt iets bij aan de maatschappij! 

Enthousiast geworden?
Neem dan gerust contact op met Ezra Bogers via 06 43 28 04 21 of via Ezra.Bogers@beweging3.nl ( Werkdagen: maandag t/m donderdag).
of reageer op deze vacature. Een cv is voldoende!
* Een referentiecheck is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

of

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: