Skip to content

Kom jij werken bij Nijenstede?

Werken bij Nijenstede!

Wat je beweegredenen ook zijn, werken bij Nijenstede is altijd een goede keuze. Ons team bestaat uit betrokken, enthousiaste professionals die elke dag met aandacht zorgen voor elkaar en onze bewoners. Jij kunt daar ook bij horen! Onze grote locatie heeft een gezellige bedrijvige sfeer, binnen een rustige groene omgeving. We bieden een grote diversiteit aan zorg voor verschillende doelgroepen, waaronder PG, somatiek en NAH, wat het werk uitdagend en afwisselend maakt. Er wordt goed samengewerkt tussen de disciplines en je hebt regie over je eigen werk.

Kom jij werken bij Woonzorgcentrum Nijenstede? Bezoek de Meet & Greet

Ben jij toe aan iets nieuws? Een locatie dicht in de buurt, een prettige werksfeer of afwisseling in werkzaamheden? Wat je beweegredenen ook zijn, werken bij Beweging 3.0 is altijd een goede keuze!  

Maak kennis met ons team en beleef het werken op onze sfeervolle locatie. Er is van alles te doen waardoor je letterlijk en figuurlijk sfeer kunt proeven! Je bent van harte welkom op onderstaande datum:

Datum: donderdag 29 september Tijd: 14:30u tot 16:30u en/of 18:30 uur tot 20:00u.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen!

Contact Wil je graag direct een persoonlijk gesprek met één van onze teammanagers? Ook dat kan!

Neem contact op met Yvonne van den Brink. Telefonisch of WhatsApp 06 13 88 38 57. Mailen kan natuurlijk ook: Yvonne.vandenbrink@beweging3.nl 

Vacatures bij Nijenstede

Bijbaan zorgNederland, Utrecht, Regio Eemland
Helpende NijenstedeNederland, Utrecht, Amersfoort
Verpleegkundige NijenstedeNederland, Utrecht, Amersfoort
Verzorgende IGNederland, Utrecht, Amersfoort

Locatie Woonzorgcentrum Nijenstede

Adres Heiligenbergerweg 84, 3816 AM in Amersfoort

“Mijn teammanager begeleidt me in het doorgroeien in mijn vak.”

Esther verpleegkundige

Waarom werken bij Beweging 3.0?

Dichtbij huis werken

Met 12 locaties, 25 wijkteams en een grote diversiteit aan zorg is er altijd een passende locatie, doelgroep en functie bij jou in de buurt.

Flexibel werken en goede balans

Met goede roosterafspraken weet je waar je aan toe bent en houd je een goede balans tussen werk en privé.

Prettige werksfeer

Je werkt met deskundige collega’s met een zorghart, in een fijne en veilige werksfeer. Met passie en eigenheid streven jullie hetzelfde doel na: klaarstaan voor bewoners en cliënten met zorg en aandacht voorop.

Afwisseling in werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde in de zorg. En met ons uitgebreide zorgaanbod is er altijd een passend aandachtsgebied, waarin jouw kwaliteiten tot uiting komen.

Uitdaging in je werk

Met aandacht voor jouw beweegredenen faciliteren we je in jouw werk als zorgprofessional. Je kunt je ambities altijd kenbaar maken.

Ontwikkelen en doorgroeien

Je kunt je breder ontwikkelen of verder specialiseren. Met onze actieve academie helpen we je met professionele scholing en doorontwikkeling in je vak.

Vrijheid

We bieden hoge kwaliteit zorg en geven jou de ruimte om deze zelfstandig in te vullen, ondersteund met goede protocollen.

Begeleiding en coaching

Je inwerkprogramma wordt persoonlijk afgestemd en je krijgt een buddy die al je praktische vragen kan beantwoorden. Als team wordt je door de teammanager ondersteund en gefaciliteerd.