Skip to content

Schoonmaakmedewerker

Amersfoort€ 14,08 - € 26,43 per uurFacilitair, horeca en technische dienst

Functieomschrijving

Als schoonmaakmedewerker ben je een harde werker, maak je gemakkelijk een praatje en ben je betrokken bij de ouderenzorg. Wij hebben een aantal mooie functies binnen de schoonmaak openstaan. Het gaat om een functie bij het Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis te Amersfoort voor 21 uur per week en bij het Lisidunahof te Leusden voor 15 uur per week. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, je uren zijn in overleg verspreid over de dagen waarbij de starttijd 07.00u is.

Regio: Amersfoort/ Leusden
Uren: 15 of 21 uur

Functie: schoonmaakmedewerker
Opleiding: mbo werk- en denkniveau
Salaris: all-in salaris tussen de € 14,08 en € 17,44

Wat ga je doen?

Je gaat bij ons aan de slag als schoonmaakmedewerker. Je begint de dag met een kopje koffie of thee terwijl je een praatje maakt met je collega's. Vervolgens maak je als medewerker schoonmaak jouw kar klaar voor die dag. Daarna loop je de takenlijst af. Meestal bestaat een dag uit een aantal kamers van de bewoners, daarnaast maak je één of twee andere ruimtes schoon, denk hierbij aan een gang, huiskamer of toilet. Tussen het werk door maak je als schoonmaakmedewerker een praatje met de bewoners. Ben jij de schoonmaakmedewerker die wij zoeken en passen de diensttijden goed bij jouw situatie? Wacht dan niet langer en solliciteer nu!

Momenteel zoeken we schoonmaakmedewerkers op het Elisabeth Verpleeg- en Gasthuis in Amersfoort en Lisidunahof in Leusden.  Voor meer informatie over onze locaties klik hier

Vereisten

Dit neem je mee

 • Wij zoeken een collega met ervaring in de schoonmaak.
 • Je werkt 15-25 uur per week van 7:00 tot 10:15, van 7:00 tot 11:15 of van, 7:00 tot 12:00, een aanpassing in de diensttijden is bespreekbaar.
 • Je woont binnen een straal van 15 km van Amersfoort en Leusden. 
 • Je kunt zelfstandig werken.
 • Je hebt affiniteit met de bewoners van onze locaties en houdt ervan om naast het werk een praatje te maken met onze bewoners.
 • Je bent een gezellige collega.

Dit bieden wij jou

 • Een contract voor 7 maanden en bij goed functioneren een verlenging van dit contract.
 • Een goede opbouw van pensioen, reiskostenvergoeding conform cao en vakantiegeld.
 • Toffe doorgroeimogelijkheden en daarnaast elk jaar gegarandeerd één toffe training of opleiding om jouw skills op niveau te houden.

Dit maakt jouw werk uniek

 • Je gaat aan de slag bij de grootste zorgorganisatie in de regio Midden-Nederland.
 • Bij onze organisatie werk je met nieuwe middelen en materialen.
 • Het salaris. Het uurloon binnen onze cao is hoger dan die van de cao schoonmaak daarnaast maak je elk jaar een stap in jouw salaris.
 • De combinatie van contact maken met de bewoners en het schoonmaakwerk.

Interesse?

Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Neem dan gerust contact op met Jonne Figge op 06-16927281 of via Jonne.Figge@beweging3.nl. Werkdagen maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

€ 14,08 - € 26,43 per uur

Eerst kennismaken?

Plan een meeloopdag!

Wil jij graag een kijkje nemen in de keuken op één van onze 12 locaties of wijkteams in regio Eemland? Dat kan! Ben jij in het bezit van een diploma helpende, verzorgende IG, verpleegkunde of hbo-v? Meld je dan aan via onderstaande button. Wij nemen contact met jou op om de mogelijkheden te bespreken.