Overslaan naar content

Welkom bij verpleeghuis Mariënburg!

Kom ons team versterken

Wat je beweegredenen ook zijn, bij Mariënburg is plek voor jou. Ons teambestaat uit betrokken, enthousiaste professionals die elke dag met aandacht zorgen voor elkaar en onze bewoners. Jij kunt daar ook bij horen!

Op onze moderne locatie, in een mooie parkachtige omgeving, bieden we een warm thuis voor mensen met zwaar lichamelijke zorgvragen en mensen met dementie. Het dagelijks leven vindt veelal in de gezamenlijke woonkamer plaats met een vastritme en diverse activiteiten. Familie en vrienden zijn altijd welkom.

Nieuwsgierig naar onze locatie en ons team?

Kom in beweging en bekijk onze vacatures!

Vacatures bij Mariënburg

Helpende plus
Op locatie
  • Soest, Utrecht, Nederland
Vakantiebaan gastheer/gastvrouw
Op locatie
  • Amersfoort/Nijkerk/Leusden/Soest/Achterveld, Utrecht, Nederland

“Ik maak het leven van bewoners graag zo aangenaam mogelijk, daarin krijg ik veel vrijheid”

Verpleegkundige Carolien

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp:Locatie Verpleeghuis Mariënburg

Burgemeester Grothestraat 80, 3761 CN Soest

Waarom werken bij Beweging 3.0?

Dichtbij huis werken

Met 12 locaties, 25 wijkteams en een grote diversiteit aan zorg is er altijd een passende locatie, doelgroep en functie bij jou in de buurt.

Flexibel werken en goede balans

Met goede roosterafspraken weet je waar je aan toe bent en houd je een goede balans tussen werk en privé.

Prettige werksfeer

Je werkt met deskundige collega’s met een zorghart, in een fijne en veilige werksfeer. Met passie en eigenheid streven jullie hetzelfde doel na: klaarstaan voor bewoners en cliënten met zorg en aandacht voorop.

Afwisseling in werkzaamheden

Geen dag is hetzelfde in de zorg. En met ons uitgebreide zorgaanbod is er altijd een passend aandachtsgebied, waarin jouw kwaliteiten tot uiting komen.

Uitdaging in je werk

Met aandacht voor jouw beweegredenen faciliteren we je in jouw werk als zorgprofessional. Je kunt je ambities altijd kenbaar maken.

Ontwikkelen en doorgroeien

Je kunt je breder ontwikkelen of verder specialiseren. Met onze actieve academie helpen we je met professionele scholing en doorontwikkeling in je vak.

Vrijheid

We bieden hoge kwaliteit zorg en geven jou de ruimte om deze zelfstandig in te vullen, ondersteund met goede protocollen.

Begeleiding en coaching

Je inwerkprogramma wordt persoonlijk afgestemd en je krijgt een buddy die al je praktische vragen kan beantwoorden. Als team wordt je door de teammanager ondersteund en gefaciliteerd.