Overslaan naar content

Werken als verpleegkundige

Als verpleegkundige lever je samen met je team zorg bij complexe of minder complexe zorgvragen van onze bewoners. Je biedt basiszorg en voert verpleegtechnische handelingen uit.

Wat bieden wij jou

Als verpleegkundige verpleeg, verzorg en begeleid je bewoners die zorg nodig hebben. Naast de prettige omgang met de bewoners bouw je als verpleegkundige ook een (vertrouwens-) relatie op met familie, mantelzorgers en vrijwilligers. Je hebt een positieve instelling en je bent trots op je vak!

Kom jij als verpleegkundige werken in een van onze woonzorgcentra's, verpleeghuizen of in de thuiszorg?

Mogelijkheid tot meelopen voor je solliciteert

Een gezellig team en fijne werksfeer

Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar

Salaris conform cao VVT FWG 45 (mbo-verpleegkundige) tot maximaal €3.362,22 of FWG 50 (hbo-verpleegkundige) tot maximaal €3.818,87

Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%

Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden middels onze academie

Onze doelgroepen

Beweging 3.0 biedt zorg aan doelgroepen:

- Jonge mensen met dementie - Korsakov - Niet aangeboren hersenafwijking (NAH) - Psychogeriatrie (PG) - Somatiek

Daarnaast bieden wij dagbehandelingen, revalidatie-, palliatieve- en meerzorg.

Doelgroepen Beweging 3.0 somatiek, pg

“Ik maak het leven van bewoners graag zo aangenaam mogelijk, daarin krijg ik veel vrijheid”

Verpleegkundige Carolien

Onze collega's en hun verhaal

Wij zijn trots op onze collega's, met ieder een eigen verhaal. Waarom werkt hij of zij in de zorg? Dat lees je in de verschillende inspirerende verhalen.

Verpleegkundige Nico

Nico Hoogteyling was al jaren sous-chef en chef-kok toen hij besloot dat hij verpleegkundige wilde worden. Beweging 3.0 bood hem de kans zich om te scholen en zo dook Nico vol enthousiasme weer schoolbanken in.

Wijkverpleegkundige Jorien

Jorien van den Pol is al tien jaar wijkverpleegkundige in de wijken Hoogland en Nieuwland, aan de rand van Amersfoort. Zij doet haar werk iedere dag met veel plezier.

Verpleegkundige Lia

Tijdens de coronacrisis riepen zorgorganisaties oud-medewerkers op om te komen helpen. En met succes: veel mensen keerden terug. Een van hen is Lia Smink. Sinds maart 2020 werkt zij voor Beweging 3.0.

Contact

Heb je een vraag of wil je je aanmelden voor een meeloopdag? Stuur onze recruitment assistent een berichtje! Wij staan voor je klaar om alles te bespreken en samen te kijken wat het beste bij jou past! Laat ons weten wat je interesseert en wij helpen je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken van maandag tot en met donderdag tussen 10.00 en 12.30 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Bel ons op 033-4692630 of stuur ons een berichtje via WhatsApp: