Skip to content

Werken als verzorgende

Jij weet als verzorgende ig de juiste zorg te verlenen aan onze cliënten. Elke bewoner heeft zijn eigen zorgvraag en zorgleefplan waar uiteenlopende handelingen uit voortvloeien.

Wat bieden wij jou

Jij bent als verzorgende IG iemand die goed kan achterhalen wat de wensen en behoeften zijn van bewoners. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en geduldig en nauwkeurig bent. Ben je op zoek naar een baan als Verzorgende IG? Beweging 3.0 biedt jou;

Mogelijkheid tot meelopen voor je solliciteert

Een gezellig team en fijne werksfeer

Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar

Salaris conform cao VVT FWG 35 tot maximaal €2.845,21

Goede onregelmatigheidstoeslag, pensioenregeling en reiskostenvergoeding

Vakantiegeld en eindejaarsuitkering van 8,33%

Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden middels onze academie

'Elke keer als ik naar huis ga, dan heb ik een voldaan gevoel.'

Yvonne van der Lingen - Verzorgende IG EVV

Wie zoeken wij

Heb jij een diploma verzorgende IG, bejaardenverzorgende, MDGO-VZ, MHNO/MSPO of ziekenverzorgende? En heb jij een positieve instelling? Solliciteer dan nu op de vacatures voor verzorgende.

Beweging 3.0 biedt zorg aan verschillende doelgroepen

Onze collega's en hun verhaal

Wij zijn trots op onze collega's, met ieder een eigen verhaal. Waarom werkt hij of zij in de zorg? Dat lees je in de verschillende inspirerende verhalen.

Saskia Eerland

Saskia werkte in de financiële administratie toen zij via haar dochter in aanraking kwam met de opleiding Verzorgende IG. Zij was zo enthousiast dat zij gestart is met deze opleiding.

Yvonne van der Lingen

Yvonne werkte tot haar 30e in de administratie, totdat ze erachter kwam iets anders te willen. Na de opleiding VIG te hebben afgerond werk zij nu al 12,5 jaar met veel passie en plezier in de zorg!

Elles Hazeleger

Elles Hazeleger is in 2005 gestart bij Beweging 3.0 in de wijkverpleging en heeft in 2007 de overstap gemaakt naar Lisidunahof in Leusden. Hier werkt ze met jonge mensen met dementie.