Lees meer over onze sollicitatieprocedure:

Chef-kok
- Soest
- € 2.770,33 - € 3.590,14 per maand
- Staf en ondersteunende diensten
Functieomschrijving
Ben jij de chef-kok die onze visie op voeding verder brengt?
Regio: Soest
Uren: 28 – 32 uur
Functie: Chef-kok
Opleiding: mbo werk- en denkniveau niveau 4
Salaris: conform cao VVT FWG 40
Wat ga je doen
We zijn op zoek naar een chef-kok voor ons locatie Mariënburg die het eten & drinken naar een hoger niveau wil tillen. Binnen deze functie geef je als chef-kok leiding aan de restauratief medewerkers en keukenmedewerkers. Je houdt je als chef-kok bezig met het maken van voedingsplannen, beleid rondom voeding, inventariseren van alle wensen en behoeften van onze bewoners en daarnaast kan het bereiden van verse maaltijden voorkomen. Je houdt je binnen de locatie ook bezig met ondersteuning van zorgcollega’s van de woongroepen waar op de zelfstandig vers voor de bewoners wordt gekookt. Je bent een vraagbaak voor HACCP en de schijf van 5.
Het horecaconcept vertaal en werk je verder uit en daarin neem je als chef-kok de voedingsvisie van Beweging 3.0 binnen de gehele locatie mee. Jij bent de persoon die ervoor zorgt dat bewoners en gasten een prettige sfeer ervaren en de maaltijden van goede kwaliteit zijn. Binnen deze functie als chef-kok fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers binnen de locatie, waarbij je advies geeft met betrekking tot gastvrijheid en voeding. Het kan ook voorkomen dat je klachten afhandelt ten aanzien van gastvrijheid en het eten.
Neven taken zijn het plannen en roosteren van personeel, voorbereiding en organisatie van evenementen en verzorgen van financiële afwikkelingen die hierbij horen. Beheer voedingsadministratie rondom bewoners. Tevens val je in de keuken en het restaurant in bij ziekte en verlof.
Vereisten
Dit neem je mee
Enthousiasme!
Een koksopleiding mbo niveau 3, bij voorkeur aangevuld met niveau 3 of 4 leidinggeven.
Recente ervaring met operationeel leidinggeven.
Je bent beschikbaar voor 32 uur per week tussen 08:00 - 16:00 uur. Van maandag tot en met vrijdag.
Dit maakt jouw werk uniek
De ruimte om het eten en drinken bij onze locaties tot een hoger niveau te tillen.
De kans om ook door te groeien tot teamleider.
Een functie met een afwisseling van leidinggeven, advies geven, het bewaken van de kwaliteit en uitvoering van bepaalde taken.
Interesse?
Neem dan gerust contact op met Lisette ter Velde, adviseur recruitment en doorstroom via 06-57793736. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag.
Herken jij je in het gevraagde profiel? Aarzel niet en stuur jouw cv met motivatie naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

2. Selectie

3. Kennismakingsgesprekken

4. Loop een dagje mee! (optie)

5. Arbeidsvoorwaarden bespreken en referentiecheck
