Overslaan naar content

Eerst Verantwoordelijke Verzorgende Soest

  • Soest
Intramuraal

Functieomschrijving

Ben jij als Eerst verantwoordelijke verzorgende op zoek naar afwisseling en deel jij graag jouw expertise en kennis?


Wat bieden wij jou?

Regio:  Soest
Uren:
 32 uur
Functie:
verzorgende IG EVV
Opleiding:
verzorgende IG-niveau 3 met diploma EVV 
Salaris: 
conform cao VVT schaal 40 €2.536,95 - 3.502,58


Wat ga je doen

Als Eerst verantwoordelijke verzorgende heb je veelzijdige taken op één van onze gezellige dynamische afdelingen. Samen met een hecht team ben je verantwoordelijk voor de zorg aan bewoners en de welzijnsactiviteiten.  Je komt te werken op de PG afdeling Smaragd, waar elf bewoners wonen. Ook begeleid je leerlingen en draag je bij aan de ontwikkeling van de afdeling. Jij zet je passie en kwaliteiten hiervoor in! Samen met je collega’s en de leerlingen zorg jij ervoor dat de bewoners fijn leven en dat de zorg op de behoeften wordt afgestemd. Hierbij heb je echt aandacht voor de bewoner en stimuleer je de bewoner om te blijven doen wat hij/zij nog kan. Je betrekt de naasten van de bewoner waar het kan.

Jouw werk als Eerst verantwoordelijke verzorgende is vakmanschap en jij voert daarbij een regiefunctie uit. Daarbij coördineer je de zorg- en dienstverlening van bewoners. Intercollegiaal overleg voer je met bijvoorbeeld de specialist ouderengeneeskunde, de huisarts en andere behandelaren zoals de fysio- en de ergotherapeut. In samenspraak met hen begeleid, verpleeg en verzorg je de bewoners.

Deze taken geven je veel verantwoordelijkheid en wij vinden het belangrijk dat je als verzorgende IG EVV de tijd krijgt om deze goed uit te voeren.

Vereisten

Dit neem je mee

  • Een diploma verzorgende IG met de aanvullende EVV opleiding;
  • ​​​​​​​Je voelt je verantwoordelijk voor het verlenen van goede zorg;
  • ​​​​​​​Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s;
  • Je bent bereid om te investeren in een goede samenwerking;
  • Je hebt een hart voor de ouderenzorg.


Interesse?
Neem dan gerust contact op met Lisette ter Velde op 06-57793736 of via lisette.tervelde@beweging3.nl. Werkdagen maandag tot en met donderdag. Ben jij dit? Stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.

Goed om te weten! Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure zullen wij jouw referenties checken.

of