Lees meer over onze sollicitatieprocedure:

Zelfstandig Werkend kok
- Amersfoort
- € 2.541,72 - € 3.337,94 per maand
- Staf en ondersteunende diensten
Functieomschrijving
Het meest oprechte compliment dat we kunnen schenken is aandacht!
Wat bieden wij jou?
Regio: Amersfoort, locatie Nijenstede
Uren: 32 uur
Functie: Zelfstandig werkend kok
Contract: Een contract voor een jaar
Opleiding: mbo werk- en denkniveau
Salaris: conform cao VVT FWG 35 (€ 2.541,72 - € 3.337,94)
Wat ga je doen?
Als zelfstandig werkend kok bij Nijenstede verras jij de bewoners en gasten graag met (h)eerlijke en gezonde lunches, maaltijden, snacks en diners. Bij Nijenstede heb jij als zelfstandig werkend kok de beschikking over een prachtige, professionele open keuken. Jij wil als zelfstandig werkend kok het niveau van eten en drinken naar een hoger niveau tillen!
Je denkt daarom ook mee over het samenstellen van de menu's en hoe gerechten gepresenteerd worden.
Jij vindt het belangrijk en leuk je te blijven ontwikkelen op het gebied van eten en drinken.
Inkoop verzorgen en voorraad beheer, daar denk je graag over mee.
Jij zorgt voor een fijne werksfeer en gasten schuiven graag bij je aan tafel.
Als zelfstandig werkend kok ben je het aanspreekpunt voor medewerkers van restauratieve diensten.
Jij kan het team op een goede manier voorzien van advies en feedback ten aanzien van gastvrijheid en eten.
Jouw werktijden als zelfstandig werkend kok bij Nijenstede zijn tussen 09.00 uur- 18.30 uur op doordeweekse dagen. Daarnaast ben je om het weekend aan het werk.
Restaurant ‘Onder de Linde’
Restaurant ‘Onder de Linde’ is een echte ontmoetingsplek. Er worden 2 keer per dag vers gekookte warme maaltijden geserveerd. Deze worden in het restaurant, op het appartement en ook in een van de huiskamers geserveerd. Ook de familie en vrienden zijn van harte welkom om, tegen een kleine vergoeding, aan te schuiven.
Op verschillende momenten per dag worden er koffie en andere drankjes in het restaurant geserveerd. Vrijdagmiddag is er ‘een borreluurtje’.
Ook omwonenden kunnen gebruik maken van het restaurant en meedoen aan activiteiten.
Vereisten
Dit neem je mee!
Je bent in het bezit van een koksopleiding mbo-niveau 3.
Je bent representatief, gastvrij en communicatief vaardig.
Je hebt kennis van HACCP-regelgeving.
Je weet van aanpakken en steekt graag de handen uit de mouwen.
Je bent proactief, zelfstandig, gastvrij en je toont initiatief.
Interesse?
Neem dan gerust contact op met Lisette ter Velde, Adviseur Recruitment en Doorstroom op 06 57793736. Mijn werkdagen zijn van maandag tot en met donderdag. Stuur jouw cv naar ons toe via onderstaande sollicitatiebutton.
Als we onze nieuwe collega hebben gevonden, sluiten we de vacature.
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!

Sollicitatieprocedure

1. Solliciteren

2. Selectie

3. Kennismakingsgesprekken

4. Loop een dagje mee! (optie)

5. Arbeidsvoorwaarden bespreken en referentiecheck
